Start Peuterdans op zaterdag vanaf 3 mei

Vanaf zaterdag 3 mei 9:30 uur starten we een nieuw groepjes voor de Peuterdans. Er waren eerder al een aantal verzoeken om in het weekend een klas te organiseren, bij voldoende aanmeldingen starten we zaterdag 3 mei. De cursus zal 8 lessen duren en kost €52,-. 

Peuterdans is voor peuters van 2 en 3 jaar. Peuterdans is bewegen op muziek aan de hand van een verhaal, we ontwikkelen zo moteriek en taal en gevoel muziek. Peuters zijn nog te klein om echt te dansen. Een les van 45 min ziet er ongeveer zo uit:

- 10 minuutjes introductie en warming-up
- 25-30 minuutjes op basis van een verhaal bewegen op muziek
- 5 minuutjes cooling down

Sommige kinderen gaan hier makkelijker in mee dan anderen, daarom is de eerste les op 3 mei een proefles als u na deze les niet verder gaat met de cursus betaalt u niets. Zo'n eerste les is wel extra spannend voor uw kind dus is het heel normaal als het hem/haar nog niet lukt om de hele les de concentratie te houden bij de dans.

Meer informatie over Peuterdans vind u hier of meld u aan voor een proefles door een mailtje te sturen naar gosia@childstale.nl met de naam en leeftijd van uw kind.  

 

Over mij

Gediplomeerd pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau-4), docent peuterdans en docent baby- en kindgebaren. 

Ik geloof dat elk kind zijn eigen verhaal moet kunnen vertellen. Daarom richt ik me met childstale op activiteiten die het kind en de ouders helpen in de ontwikkeling van het kind.

 

Contact informatie

Child's tale
Gosia Prusak-Zanen
Velazquezstraat 14
1328 WB Almere

E-mail: gosia@childstale.nl
Tel: 0628853342
www: http://www.childstale.nl

 

Back to top