Klieder- en knutsellessen gratis proberen

Volgende week starten de klieder- en knutsellessen, heb jij al wel eens overwogen om ze te volgen maar weet je niet zeker of je peuter het leuk zal vinden?

Probeer dan de eerste week gratis een knutsel- en kliederles, schrijf je in voor de lessen en volg de eerste les vrijblijvend. U betaald pas voor de 10 lessen als u na de eerste les aangeeft door te willen gaan. 

Dus wilt u ook de leerzame en gezellige lessen samen met uw Peuter en/of Kleuter volgen in Tussen de Vaarten, schrijf je dan nu in voor:

Dinsdag 9 september 10:00 of 11:00 voor peuters*
Zaterdag 13 september 10:00 of 11:00 voor peuters en kleuters*

* indien er onvoldoende inschrijvingen zijn kunnen lessen worden samengevoegd

Schrijf je hier in

Actie 10% korting als u samen komt

Nog een leuke actie als je een vriend of vriendin kent die zijn/haar peuter of kleuter ook wil inschrijven en die gaat de cursus van 10 lessen volgen, dan ontvangt u 10% korting op 10 lessen  (€54,- ipv €60,-). Om uw vriend of vriendin over te halen krijgen zij zelf ook deze korting! Bij inschrijven even vermelden dat u gebruikt maakt van de "vriendenkorting".

Schrijf je hier in

Over mij

Gediplomeerd pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau-4), docent peuterdans en docent baby- en kindgebaren. 

Ik geloof dat elk kind zijn eigen verhaal moet kunnen vertellen. Daarom richt ik me met childstale op activiteiten die het kind en de ouders helpen in de ontwikkeling van het kind.

 

Contact informatie

Child's tale
Gosia Prusak-Zanen
Velazquezstraat 14
1328 WB Almere

E-mail: gosia@childstale.nl
Tel: 0628853342
www: http://www.childstale.nl

 

Back to top